Teamträning

Vi är ett växande team som träffas regelbundet via Zoom. Vi vidareutvecklar våra drömliv samtidigt som vi jobbar tillsammans och har väldigt kul. Vid enstaka tillfällen träffas vi på La Tardecita i Spanien.

UTBILDNING ONLINE
TORSDAGAR KL 20-21

“HUR FUNGERAR VÅRT SINNE?”
FÖRANMÄLAN KRÄVS.

Ytterst få personer i denna värld vet hur man TÄNKER optimalt. Det handlar inte om att “bara tänka lite positivt”. Istället finns en väldokumenterad teknik bakom dessa “hemligheter” som tillämpas av de som är mest framgångsrika i världen. Vi “vanliga människor” får inte lära oss detta vare sig i skolan eller i samhället, men här har du nu chansen.

För att vi ska kunna leva friska, lyckliga och må riktigt bra, är det absolut nödvändigt att veta hur vårt sinne fungera och hur vi ska använda oss av det. Vi blir tillsammans ännu bättre på att “manifestera”. Med rätt teknik skapar vi exakt det vi vill vara, göra och ha i våra liv. Det handlar om DEN KREATIVA TANKEPROCESSEN.

Självstudier under veckan och möte med hela teamet på torsdagar 20-21. Du får ett kapitel varje vecka med text att läsa samt meditationsövning. Utbildningen leds av Anita.

PRESENTATION ONLINE
ONSDAGAR KL 20-21
LYCKLIGA CELLER
KONTAKTA ANITA FÖR LÄNK OCH KOD

Gemensamt är intresset för KROPPENS EGEN LÄKNINGSFÖRMÅGA. Vi jobbar med något som är 100% naturligt och som hjälper kroppen att återfinna sin egen balans. En kropp i balans är frisk och har hälsan. Gillar man att utvecklas och delar dessa intressen, finns möjlighet att komma med i teamet. Vill du veta mer? Hör av dig.

Start typing and press Enter to search