Hur skulle jag kunna …

SUND HÄLSA

Finns det något du skulle vilja förbättra gällande din hälsa?

Hur skulle jag kunna …

SUNDA RELATIONER

Skulle du kunna njuta ännu mer av dina relationer?

Hur skulle jag kunna …

SUND EKONOMI

Hur skulle livet vara med mer pengar, mer tid och mer frihet?

När vi är riktigt små, har vi ofta stora drömmar. Har du lyssnat på en fyraåring som berättar om hur livet ska bli? Det finns inga gränser! Det lyser i ögonen och drömmarna kan vara gigantiska …

Vad händer sedan? Skolan börjar. Och så gick det en massa år. Universitetsutbildningen avslutades. Studielån, billån och så huslån … För de flesta finns skulderna kvar resten av livet. Den som är satt i skuld är inte fri.

Vi lever i ett ekorrhjul med stress och frustration. Mitt i livet ska allt hända på en gång. Familjebildning, barnuppfostran och karriär. Missuppfattningar i relationer leder till strul, många upplever brist på tid för familjen och för sig själv  …

De allra flesta har ingen aning om vad som är möjligt. I samhället vi lever, föds vi, uppfostras, går igenom hela skolsystemet med dagis, grundskola, gymnasium, universitet utan att någonsin få lära oss det allra viktigaste. Vi får inte lära oss teknikerna för hur vi skapar våra egna liv. Vi får inte lära oss hur vi kontrollerar våra tankar. Vi får inte lära oss hur kraftfulla vi är. Det finns en vetenskap kring detta i det fördolda som endast några få känner till.

Vi får inte lära oss hur vi skapar vår egen lycka. Vi får inte lära oss hur vi skapar en sund hälsa, för även de bästa tänkbara hälsoutbildningar saknar det allra viktigaste.

Vi får inte lära oss hur vi skapar sunda relationer, ytterst få vet något om detta. Vi får inte lära oss hur vi skapar sund ekonomi, för inte ens på de mest renommerade handelshögskolorna lärs det ut.

Inte nog med att kunskaperna inte lärs ut. Istället blir vi lärda fel. Inom de flesta områden förekommer distraktioner, felaktigheter och desinformation som inte är i samklang med oss.

Hälsoproblemen bland befolkningen beror på olika faktorer. Först och främst på total avsaknad av den viktigaste funktionen av vår fysiska kropp, dvs hur den relaterar till helheten av oss själva och vår omgivning. Vidare på hur vårt sinne fungerar: Dels våra fem sinnen men framför allt medvetna sinnets genialiska samspel med undermedvetna sinnet.

Detta är något betydligt större än endast det vi hört om att ”man ska tänka positivt”. På marginalen handlar det om hur vi förser oss med näring. Hur kroppen fungerar på cellnivå gällande näringsupptagning och metabolism är grundläggande och påverkas av samtliga ovan nämnda faktorer.

Finns det några som vet? Ja. Men kunskaperna har varit förbehållna vissa särskilda kategorier människor och har inte lärts inte ut hur som helst till vem som helst. På senare tid har situationen ändrats och kunskaperna har lite försiktigt börjat sippra ut till vanligt folk.

Men inte till vem som helst. De som nu har möjlighet att ta del av dessa kunskaper är människor som är beredda att jobba med sig själva, vilket innebär att sätta av tid och fokus.

Hur kan vi vara säkra på att vi får den korrekta informationen? Du kommer att få lära dig hur du själv kan verifiera det. Du kommer att kunna känna det med och i din kropp. Hur skulle det gå till? De som väljer att kvalificera sig, kommer att få ta del av utbildningen som handlar om vårt sinne, där du får lära dig att tänka på ett sätt som gynnar dig själv. Du kommer att uppleva att det är något helt nytt, samtidigt som du förmodligen kommer att känna igen det. Vi hade det inom oss när vi föddes. Det handlar om något som är 100% naturligt.

När du väl har lärt dig grundprinciperna, är du rustad för att börja skapa saker, omständigheter och upplevelser som du inte trodde var möjliga. Du kommer att vara i full kontroll av din egen lycka och kommer att få ett rikare liv på alla sätt. Om du vill. För här handlar det endast om vad du själv vill.

Start typing and press Enter to search