Ditt drömliv

Lever du ditt liv avsiktligt? Eller lever du mer på måfå? Vet du hur du kan skapa lycka för dig själv? Tycker du att du har kontroll på ditt eget liv? Är det andra människor eller kanske ödet som styr över hur du lever? Har du stenarna stadigt staplade? Du kan tacka dig själv för att du läser dessa ord. Det är inte en slump.

Ditt drömliv

Med rätt kunskaper kan vi alla skapa våra drömliv med precision. Vi kan tänka oss att vårt liv har tre dörrar: HÄLSA, RELATIONER och EKONOMI. Många håller med om att dessa är de tre viktigaste huvudområdena i våra liv. Vidare är många överens om att hälsa är prioritet nummer ett, eftersom det möjliggör mycket av det andra. Vi behöver kunna ta oss igenom alla tre dörrarna. Vad har dessa dörrar gemensamt?

Ditt drömliv

Jo, det finns en nyckel som passar till alla tre dörrarna. Vi kan kalla den för HUVUDNYCKELN. När vi har hittat huvudnyckeln, kan vi låsa upp alla dessa tre dörrar och alla andra dörrar som finns. När vi har huvudnyckeln i vår hand är allt möjligt.

HUR HITTAR JAG HUVUDNYCKELN?
Vår utbildning fungerar som en snitslad bana. Till din hjälp har du KLARHETSKOMPASSEN. Du orienterar dig och använder hela tiden din inre kompass. Det är du som bestämmer varje steg. Det här är en process, en slags “resa”, kanske den viktigaste du gör. Du kan vara, bli, göra och ha allt det du vill i livet. Bestämmer du dig för att hitta huvudnyckeln, kommer du att göra det. Därefter kan du låsa upp vilka dörrar som helst. Nyckeln passar överallt!

Start typing and press Enter to search