Boka

När vill du komma till La Tardecita i Spanien?
Berätta när det passar dig, så hjälper vi dig direkt med din bokning!


Vill du ta med familj, vänner, tjejgänget, killgänget, personlig-utvecklings-gruppen, eller arbetskamraterna?
För att bringa klarhet, hjälper vi gärna kostnadsfritt med planering och erbjuder dessa 3 steg:

IDÉMÖTE 15 min på Zoom
Du ger en indikation på vad du vill ha och vi berättar vad som kan erbjudas. Du funderar därefter och tar ställning.

PLANERINGSMÖTE 15-60 min på Zoom
Vi tar fram ett specialanpassat programförslag för dig, med körschema, checklista och inbjudan. Ni blir inbokade på La Tardecita. Därefter är det bara att prata med dina vänner och boka flygbiljetterna.

VÄLKOMSTMÖTE 15-60 min på Zoom
Ett informativt, varmt, inspirerande möte på Zoom med dig och dina vänner som ska komma ner. Genomgång av program och svar på frågor.

Kontakta:
Ann-Marie ”Anita de Las Lomas” Näslund
+46 709 96 86 22 WhatsApp, Telegram

Kontakta oss på Messenger, WhatsApp eller e-post. Vi ses över ett videosamtal på Zoom och skapar klarhet tillsammans och tar emot din bokning. Välkommen!

Boka

La Tardecita ligger mellan Málaga och Marbella. Närmaste flygplats är Málaga (AGP), som ligger ca 25 min bort. När vi vet att du ska komma, sänder vi en taxi till flygplatsen som hämtar upp. Varmt välkommen!

Boka

Spanien är alltid i samma tidszon som Sverige. Denna tidszon kallas ”CET=Central European Time”. Under sommartid heter den ”CEST = Central European Summer Time”. ”UTC+1” är en annan benämning för samma tidszon. Eftersom vi pratar med människor i många tidszoner, tyckte vi att det kunde vara både kul och användbart att visa klockorna nedan.

Start typing and press Enter to search