Anita de Las Lomas

Anita är en nyfiken själ och en äventyrare full av upptäckarglädje. Hon är varmhjärtad och håller vad hon lovar. I detta liv har hon fått till uppgift att hjälpa människor att hitta sin egen kraft. Denna kraft finns i vårt inre, och tack vare den kan vi skapa allt vi vill ha i vårt liv. DESIGNA DITT LIV MED KLARHETSKOMPASSEN.

Under många år har Anita hittat mycket värdefull information tillsammans med sina klientvänner – tusentals nyfikna och kompetenta människor, varav många arbetar som livscoacher och healers. Av varje människa vi möter varje dag, kan vi lära oss nya saker. Anitas stora förebild här i livet är självaste naturen.

Anita driver projektet NATURLIG SYN handlar om att bli mindre beroende av glasögon, kontaktlinser och istället se helt naturligt. 2021 skapade hon on-line-utbildningen SYNOPTIMERING som även innehåller individuella sessioner och gruppsessioner.

När du kommer på besök finns mycket roligt att upptäcka. Välkommen på feel-good-dagar en vecka eller några dagar. Mer information finner du här: BOKA!

”Anita de Las Lomas”, är det nya namnet, som hon fick av lokalbefolkningen i Spanien. Hur det gick till, framgår av videon. Namnet som står i passet är Ann-Marie Anita Delaslomas Näslund, men älskar att bli kallad Anita. 

ANITA – ”DUBBELVAKEN” LIVSCOACH
Det allra viktigaste för att kunna hjälpa människor ”på riktigt” är att man som livscoach är ”vaken”. Helst i två avseenden: 1) att man på djupet har förstått hur vårt sinne fungerar och behärskar den skapande processen 2) att man avkodat hur samhället fungerar. Detta är oerhört intressant och de som redan nu förstår vad jag pratar om, kan föreställa sig vilken potential som finns inom var och en av oss.

 

Start typing and press Enter to search