Anita de Las Lomas – online

Ann-Marie ”Anita de Las Lomas” Näslund” är livscoach och hjälper människor som vill må bättre på naturlig väg. BOKA SESSION ONLINE!

Anita de Las Lomas.

THE EMOTION CODE

 

Anita de Las Lomas.

THE BODY CODE

 

TUNING – Kalibrering av nervsystemet

Tuning är en mental behandlingsmetod. Det är ett snabbt och behagligt sätt att bli av med mentala blockeringar, obalanser och begränsande övertygelser. Tuning hjälper oss att släppa felaktiga tankemönster. När vi befriat oss från detta, hittar vi vägen till sundare tankar, beteende och vanor.

En session är härlig och ger dig motivation, energi och kraft. Du får hjälp med positiva målbilder. Vi jobbar både med det medvetna och det undermedvetna, så att du kan skapa det du önskar. Du gör dig redo för nya utmaningar i livet. Varje session är individuellt anpassad.  

WhatsApp eller telefon: 0709 96 86 22

whatsapp

Anita är en nyfiken själ och en äventyrare full av upptäckarglädje. Hon älskar att hjälpa människor att hitta sin egen kraft. Denna kraft finns i vårt inre, och tack vare den kan vi skapa det vi önskar. Anita arbetar med  egenutvecklade KLARHETSKOMPASSEN – ETT VERKTYG FÖR ATT DESIGNA DITT LIV. Du kan få tillgång till detta när du kommer på FEEL-GOOD-VECKA I SPANIEN eller via SESSIONER ONLINE.

”Anita de Las Lomas”, är det nya namnet, som hon fick av lokalbefolkningen i Spanien. Hur det gick till, framgår av videon här ovan. Namnet som står i passet är Ann-Marie Anita Delaslomas Näslund.

ÄR DU ”VAKEN”?

Här kommer en liten förklaring:

1) Har du ett intresse för det naturliga, det självklara, det sanna? Kroppens naturliga läkningsförmåga, är betydligt större än det vi tidigare fått lära oss.

2) Har du upplevt att mycket i världen är inverterat, dvs upp och ner, ut och in och bak och fram?  Allt fler ser igenom kulisserna, och finner att det finns så mycket mer … så mycket som kunde vara annorlunda och mycket mer positivt. Och dit är vi på väg nu!

De som är ”vakna” och ”dubbelvakna” har förståelse för den stora potential som finns inom oss.  Det finns enormt mycket att upptäcka och utveckla. Vi står på tröskeln inför en mycket ljus framtid!

 

Anita driver projektet NATURLIG SYN handlar om att bli mindre beroende av glasögon, kontaktlinser och istället se helt naturligt. 2021 skapade hon on-line-utbildningen SYNOPTIMERING som även innehåller individuella sessioner och gruppsessioner.

Under många år har Anita hittat mycket värdefull information tillsammans med sina klientvänner – tusentals nyfikna och kompetenta människor, varav många arbetar som livscoacher och healers. Av varje människa vi möter varje dag, kan vi lära oss nya saker. Anitas stora förebild här i livet är självaste naturen.

 

Start typing and press Enter to search