Anita de Las Lomas

Anita har fått till uppgift att hjälpa människor att hitta sin egen kraft. Denna kraft finns i vårt inre, och tack vare den kan vi skapa allt vi vill ha i vårt liv. Vi får tillgång till den när vi klarar att tänka på rätt sätt. Allt fler lär sig detta, och mår allt bättre. Majoriteten av oss lever dock fortfarande i förvirring och i okunskap om de enorma möjligheter som finns.

“Den kreativa tankeprocessen” påverkar hälsa, relationer, ekonomi och alla har rätt till denna kunskap. Det handlar om att studera en vetenskap, en särskild teknik. De som har provat intygar att detta är det mest tacksamma och givande man kan göra i livet. Tillämpningen ger livskraft med vilken vi skapar glädje och lycka. Anita guidar på ett ödmjukt och inspirerande sätt.

Under många år har Anita hittat mycket värdefull information tillsammans med sina klientvänner – tusentals nyfikna och kompetenta människor, varav många arbetar som livscoacher och healers. Av varje människa vi möter varje dag, kan vi lära oss nya saker. Helhetsbilden i vårt eget liv behöver vi skapa själva. Anitas stora förebild här i livet är självaste naturen.

Som livscoach arbetar hon med NATURLIG SYN handlar om att bli mindre beroende av glasögon, kontaktlinser och istället se helt naturligt. När vi ändå hjälper ögonen och vårt sinne, passar vi även på att hjälpa resten av kroppen. Hennes fokus är att hjälpa människor att må bättre: inifrån och ut. Anita är certifierad i en mängd metoder och utvecklar egna. Ett viktigt verktyg är KLARHETSKOMPASSEN som alltid används utifrån “vår egen kompass” som vi har inom oss. KONTAKTA.

“Anita de Las Lomas”, är det nya namnet, som hon fick av lokalbefolkningen i Spanien. Hur det gick till, framgår av videon. Ann-Marie Näslund är fortfarande det officiella namnet, vilket innebär att hon lystrar till Ann-Marie och Ami som många är vana vid, men allra helst Anita.

LIVSCOACH var det sista jag trodde att jag skulle kalla mig. För ett antal år sedan, förstod jag inte varför det fanns så många coacher. Jag undrade om livscoacher verkligen behövdes. Jag tänkte att varje individ bäst vet hur den bör leva, utan inblandning. Nu vet jag bättre. Många av oss tappar under livets väg bort oss. Ibland kan vi behöva hjälp att hitta tillbaka till den vi innerst inne är.

Det handlar om vår egen kraft och våra egna inre förmågor. Detta finns i vårt SINNE (engelska: mind): “det medvetna sinnet” och “det undermedvetna sinnet”. Med detta kan vi navigera i livet. Det kallas “vår inre kompass”. Och så har vi våra fem sinnen som vi får lära oss om i skolan. Det är så spännande och intressant alltihop!

När jag 2012 började studera och tillämpa detta, förändrades mitt liv radikalt till det bättre. Mina tankar blev rena, min sömn förbättrades, min hälsa stärktes, min syn blev betydligt bättre.

Det bästa jag kan tänka mig är att få dela kunskapen med andra.  När vi tillämpar den, märker vi att vi har en kraft inom oss så stor som vi inte ens kunde föreställa oss.

Start typing and press Enter to search